Gebakken kabeljauwfilet met druiven en wilde perzik

Gebakken kabeljauwfilet met druiven en wilde perzik
Hoofdgerecht
15 min (0 min wachten)
Gerecht voor 1 persoon
Origineel voor 4 personen

Bereiding

1.

Pers de citroen. Snijd de perziken in blokjes. Halveer de druiven. Hak de oregano fijn.

2.

Verdeel de kabeljauw in gelijke stukken, wrijf ze in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de stukken kabeljauw bruin.

3.

Keer ze na 3-4 minuten voorzichtig met een spatel en verdeel de stukjes perzik, druiven en oregano ertussen. Bak nog 3-4 minuten tot ook de perzik en druiven iets zachter worden.

4.

Serveer de kabeljauwfilet op warme borden met het perzik-druivenmengsel erop. Lekker met aardappelpuree en broccoli.

Anderen over dit gerecht

Culios Culios (23-10-2017)
Dit gerecht vind je in de keuken(s) van: Vezelrijk, Eten dan stappen, Haast!, Globetrotter, Vegetarisch.
 

Ingrediënten

Voor 1 personen
- kabeljauwfilets (260 gram) (0.5 pakken)
- citroen (0.15)
- bloem (1 eetlepels)
- boter (6.5 gram)
- wilde perziken (0.5)
- druiven (50 gram)
- verse oregano (0.25 eetlepel)
Home
 Mijn Culios  
 Gerechten 
    Culies     
Forum

Inloggen

E-mail adres:


Wachtwoord:

Onthoud mijn e-mail adres

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?