Ravioli met spinazie en spekjes

Ravioli met spinazie en spekjes
Hoofdgerecht
10 min (0 min wachten)
Gerecht voor 1 persoon
Origineel voor 2 personen

Bereiding

1.

Kook de ravioli in ruim kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen.

2.

Bak de spekblokjes in een hapjespan zachtjes knapperig.

3.

Schep de spekjes op een bordje.

4.

Was de spinazie en laat deze goed uitlekken.

5.

Roerbak de spinazie en de tomaatjes in het spekvet tot de spinazieblaadjes beginnen te slinken.

6.

Laat de ravioli even in een vergiet uitlekken en schep de pasta door de spinazie in de hapjespan.

7.

Warm het gerecht nog heel even door.

8.

Schep de ravioli met spinazie en cherrytomaatjes in diepe borden en strooi de spekjes erover.

Anderen over dit gerecht

Culios Culios (28-07-2014)
Dit gerecht vind je in de keuken(s) van: Groente van de maand, Vezelrijk, Haast!.
 

Ingrediënten

Voor 1 personen
- ravioli met kaas (250 gr, pastella) (0.5 pak)
- spekblokjes gerookt (125 gr) (0.5 deelpak)
- spinazie (450 gr) (0.5 zak)
- cherrytomaatjes (a 250 gr (0.25 bakje)
Home
 Mijn Culios  
 Gerechten 
    Culies     
Forum

Inloggen

E-mail adres:


Wachtwoord:

Onthoud mijn e-mail adres

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?