Pittig gevulde taco's met kip en oregano

Pittig gevulde taco's met kip en oregano
Hoofdgerecht
15 min (0 min wachten)
Gerecht voor 1 persoon
Origineel voor 4 personen

Bereiding

1.

Hak de knoflook fijn.

2.

Snijd de sla in dunne reepjes, de tomaten in stukjes en de komkommer in zeer kleine blokjes.

3.

Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen.

4.

Snij de rode peper fijn maar verwijder de zaadjes en zaadlijsten als u niet van erg pittig houdt.

5.

Bak de kipreepjes met de knoflook en de rode peper 6 minuten al omscheppend in de olie.

6.

Breng stevig op smaak met de oregano, komijn en zout.

7.

Vul de taco’s met kipreepjes, sla, tomaat en komkommer en bekroon met een lepel Griekse yoghurt.

Anderen over dit gerecht

Culios Culios (23-09-2017)
Dit gerecht vind je in de keuken(s) van: Haast!, Vezelrijk, Globetrotter, Groente van de maand, Fris en Jeugdig.
 

Ingrediënten

Voor 1 personen
- tacoschelpen (3)
- rode peper (0.25)
- kipfiletreepjes (90 gram)
- knoflook (0.5 tenen)
- olie of bakvet (0.75 eetlepel(s))
- verse oregano (0.5 eetlepel(s))
- gemalen komijn (0.25 eetlepel)
- ijsbergsla (0.05 krop)
- smaaktomaten (1)
- komkommer (0.05)
- griekse yoghurt a 125 ml. (0.5 bakjes)
Home
 Mijn Culios  
 Gerechten 
    Culies     
Forum

Inloggen

E-mail adres:


Wachtwoord:

Onthoud mijn e-mail adres

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?