Boerenkoolstamppot met kikkererwten

Boerenkoolstamppot met kikkererwten
Hoofdgerecht
30 min (0 min wachten)
Gerecht voor 1 persoon
Origineel voor 4 personen

Bereiding

1.

Snipper de uien grof.

2.

Hak de knoflook fijn.

3.

Fruit de ui en knoflook zachtjes glazig in een braadpan met olijfolie.

4.

Schep de paprikapoeder, komijn en boerenkool erdoor en laat de boerenkool al roerbakkend in 3-4 minuten slinken.

5.

Schep de aardappel en kikkererwten met vocht en het water erdoor.

6.

Voeg wat zout en peper toe en smoor de boerenkool en aardappel in 15 minuten zachtjes gaar.

7.

Meng alles met stamper tot een grove stamppot.

8.

Serveer de boerenkoolstamppot in diepe borden en verkruimel de feta erboven.

Anderen over dit gerecht

Culios Culios (21-08-2017)
Dit gerecht vind je in de keuken(s) van: Ren je Rot, Vegetarisch, Hollands, Mediterraans, Fris en Jeugdig.
 

Ingrediënten

Voor 1 personen
- uien (0.5)
- knoflook (0.25 teen)
- olijfolie (0.75 eetlepels)
- paprikapoeder (0.25 eetlepel)
- gemalen komijn (0.25 theelepel)
- panklare boerenkool (150 gram)
- kruimige aardappelen (0.25 kilo)
- kikkererwten (uit blik) (100 gram)
- feta (25 gram)
- water (20 ml)
Home
 Mijn Culios  
 Gerechten 
    Culies     
Forum

Inloggen

E-mail adres:


Wachtwoord:

Onthoud mijn e-mail adres

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?