Gebakken kabeljauwfilet met druiven en wilde perzik

Van dekamagazinerecepten@DekaMarkt
Hoofdgerecht
Kooktijd: 15 minuten
Wachttijd: 0 minuten

Ingrediënten voor 1 personen
- kabeljauwfilets (260 gram) (0.5 pakken)
- citroen (0.15 )
- bloem (1 eetlepels)
- boter (6.5 gram)
- wilde perziken (0.5 )
- druiven (50 gram)
- verse oregano (0.25 eetlepel)

Bereiding
  1. Pers de citroen. Snijd de perziken in blokjes. Halveer de druiven. Hak de oregano fijn.
  2. Verdeel de kabeljauw in gelijke stukken, wrijf ze in met citroensap, zout en peper en wentel ze door de bloem. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de stukken kabeljauw bruin.
  3. Keer ze na 3-4 minuten voorzichtig met een spatel en verdeel de stukjes perzik, druiven en oregano ertussen. Bak nog 3-4 minuten tot ook de perzik en druiven iets zachter worden.
  4. Serveer de kabeljauwfilet op warme borden met het perzik-druivenmengsel erop. Lekker met aardappelpuree en broccoli.

Reacties

Culios (23-10-2017)
Dit gerecht vind je in de keuken(s) van: Vezelrijk, Eten dan stappen, Haast!, Globetrotter, Vegetarisch.